dijous, 20 de setembre del 2018

Activitats Extraescolars AMPA


Us passem la relació d'activitats extraescolars per aquest curs (totes les activitats es faran de 17h a 18h):

ACTIVITATS PER INFANTIL (P3, P4, P5)

Streetdance: Dilluns – 16€ mes (Centre Júpiter)
    Jocsport: Dijous – 16€ (pendent de confirmar si es fa al Centre Júpiter o a l’Escola)

ACTIVITATS PRIMÀRIA (de 1r a 6è Primària)

   Zumbakids: Dimarts i/o dijous – 1 dia 16€ i 2 dies 30€ mes (Centre Jupiter)
   Streetdance: Dimecres – 16€ mes (Centre Júpiter)
   Taekwondo: Dilluns i dimecres 23€ mes (Escola) fins les 18:30.

Algunes d'aquestes activitats es faran al Centre Jupiter; vindrà un monitor a recollir als nens i nenes a l'Escola per portar-los a les seves instal·lacions i, una vegada acabada l'activitat, els pares o mares hauran de recollir els infants al Centre Júpiter.

Si esteu interessats en alguna activitat, ompliu el retallable amb l’activitat extraescolar que vulgueu i entregueu-la a la secretaria de l'Escola abans del 26 de setembre. Cal un mínim d'inscrits per realitzar les activitats. La circular per inscriure's es donarà avi las alumnes.

Si us plau, si teniu qualsevol pregunta o voleu més informació sobre qualsevol activitat, així com suggeriment per al futur, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic  ampasanfrancisco15@hotmail.com, Twitter @AMPACESanFra i al Facebook.

Gràcies i us esperem!

Reunió Ordinària AMPA

El pròxim dimecres 26 setembre a les 17,15h tindrà lloc la reunió ordinària, on parlarem de les activitats extraescolars i es confirmaran les activitats que finalment es realitzin; també mostrarem els comptes anuals de l’Associació del curs 2017/18. A més, l’AMPA necessita mares i pares interessats en formar part de l’equip. Necessitem gent amb idees noves i amb ganes de col·laborar amb nosaltres. 

Veniu a informar-vos a la reunió!