dilluns, 17 de desembre de 2018

Pagament AMPA per finestreta

Bon día!

Les famílias que pagueu el rebut de l'AMPA per finestreta, podeu passar a partir de avui dilluns 17 a fer el pagament per secretaría.

Gràcies!!

Mercat de joguines

El mercat de joguines va ser tot un éxit! 
Gràcies a la vostra col·laboració hem aconseguit recaptar 150€ que anirán íntegrament a la fundació Kimo-Kap en forma de teles i les juguines que no es van vendre han anat al CDIAP de Sant Martí.

dimecres, 28 de novembre de 2018

Mercat de joguines demá

Us recordem que demá farem el Mercat de joguines de 2a ma, de 12h a 17,30h. Els diners anirán a parar  l'Associació Kimo-kap. Re-utilitzem i ajudem.


Kimo-kap.blogspot.com

dilluns, 12 de novembre de 2018

Mercat de joguines

Com cada any, des de l'AMPA organitzem el Mercat de joguines de 2a mà. Per fer-ho possible,  necessitem la vostra col·laboració!!!!
Teniu jocs de taula, disfresses, pilotes, nines, bicicletes, trencaclosques, cotxes o altres jocs o joguines que no utilitzeu i que estiguin en bon estat???

Porteu-les a l’Escola i els hi podrem donar una segona oportunitat a través de la seva venda a preus simbòlics al Mercat de joguines!!! 
Aquest any dedicarem el que hem recollit amb la venda de joguines per col·laborar amb l’Associació Kimo-Kap, Associació que es dedica a confeccionar mocadors pels infants malalts  de càncer. Més informació:


RECOLLIDA DE JOGUINES: Del 12 al 26 de novembre. Els podreu lliurar a qualsevol membre de l’AMPA o a secretaria.
EXPOSICIÓ I VENDA: El dijous 29 de novembrea la porta de l’Escola, a partir de les 12:00 h.        

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Tastet d'activitats extraescolars!!

Us recordem que encara podeu apuntar els infants a les activitats extraescolars que organitza l’AMPA. 

Si voleu provar qualsevol d’aquestes activitats sense cap compromís, apunteu el nom, curs i activitat del nen/a en el full que es va donar la setmana pasada i entregueu-lo a secretaria. 

Els nens podrán provar-ho gratuïtament la setmana vinent, del 19 al 22 de novembre!!

Us recordem els dies de cada activitat:

INFANTIL:                                               PRIMÀRIA:

Streetdance: Dilluns - 17h a 18h.           Zumbakids: Dimarts - 17h a 18h

Jocsport:      Dijous - 17h a 18h             Zumbakids: Dijous - 17h a 18h
                    
                                                                Streetdance: Dimecres - 17h a 18h

dilluns, 29 d’octubre de 2018

Loteria Nadal


L'AMPA ja té el nombre de la loteria de Nadal. No el deixis escapar!!!!


33è CRITÈRIUM INTERNACIONALS DE CARRETS


Dins del marc de la Festa Major de la Verneda-Sant Martí, els Equipaments Municipals Infantils del barri, organitzen una cursa de carrets i hi volem participar amb el nostre propi carret “tunejat”. Els carrets tindran 4 portadors i un pilot. El dia de la cursa serà el 17 de Novembre de 10:30h a 13:30h a la plaça d’Els Porxos. L’AMPA us proporcionarà el material necessari per realitzar l’activitat. Hi haurà 4 categories:

- CARRO KART: On els participants tindran entre 6 i 8 anys.
- CARRO GP: On els participants tindran entre 9 i 12 anys.
- CARRO F1: On els participants tindran entre 12 i 16 anys.
- CARRO ZAS: On els participants tindran entre 17 i 100 anys.

Per l’activitat del Critèrium cal confirmar la vostra participació abans del dia 30 d’Octubre a qualsevol membre de l’AMPA o al nostre correu electrònic: ampasanfrancisco15@hotmail.com

Per a fer aquesta activitat, cal que hi hagi un mínim d’infants inscrits per cada categoria.

Al taulell de l'Escola hi haurà un full on també us podreu apuntar, si voleu participar.

Us hi esperem!!!Capgrossos a les Festes del barriVols fer de Capgròs a les Festes del barri?

Doncs vine el dijous 8 de novembre a les 17h al taller de Capgrossos!!! 

Construirem el nostre propi Capgròs a partir d’una capsa de cartró i materials reciclats. L’AMPA us proporcionarà el material necessari per realitzar l’activitat. 
Animeu-vos a participar en aquesta activitat lúdica destinada tant a grans com a petits (els infants han  de venir acompanyats d’algun adult). L’activitat es realitzarà a l’aula-menjador. És una bona oportunitat per conèixer-nos més enllà de l’escola ☺

El diumenge 18 de Novembre a les 11h serà la concentració, davant del Centre cívic Sant Martí (C/ Selva de Mar, 215). La Colla de Gegants ens convida a esmorzar a tots els participants i a xocolata desfeta pels infants. A les 12h s’iniciarà la cercavila. 

Us hi esperem!!!

dijous, 11 d’octubre de 2018

Causa solidaria
Bones! Aquest any continuem recollint taps pel Nacho...

Col·labora amb una bona causa, el taps serveixen per recaptar fons per la investigació de la malaltia de DENT per aconseguir un medicament. 

Coneix el AMPA San Francisco

Ha començat el curs 2018-19 i estem encantats d'acompanyar als vostres fills en aquesta nova etapa. Ja han començat les extraescolars la setmana passada, però si algú està interessat, encara pot apuntar-se.

De moment us deixem un petit resum del que fem per donar suport a l'escola, com informació per les noves famílies i com recordatori per aquelles que portem algun temps:

Que fa l'AMPA?

- Us representem al consell escolar, davant la direcció del centre i a l'Ajuntament.
- Oferim activitats extraescolars exclusives per a socis: Es trien en funció de la demanda i amb l'aprovació del centre. Us animem a contactar amb nosaltres si esteu interessats en altres activitats diferents de les actuals. Si s'aconsegueix un mínim de participants, es podran proposar altres noves pel any vinent. Com ja hem comentat, aquest any són:  Streetdance infantil i primària; jocsport i zumba kids.
- Organitzem tallers infantils gratuits com els que es realitzen per la festa de la primavera o en Nadal.
- Promoció de activitats solidaries: Taps pel Nacho, Kimo-Kap, mercat de joguines de segona mà...
- Regals per Nadal per les classes d'infantil, més la aportació del page reial i el cagatió, i pels Jocs Florals de tota l'escola.
- Organització de la festa de graduació per 4º d'ESO i de la festa de final de curs.
- Intentarem promoure la implicació de les famílies en el desenvolupament del nens amb xarrades, i amb el barri, amb activitats com el Critèrium o una proposta de sopar de germanor.

Com conèixer el que fem?

A part de aquest blog, podeu seguir-nos al Facebook com grup AMPA SAN FRANCISCO i al Twitter com @AMPACESanFra o bé contactar per mail al ampasanfrancisco15@hotmail.com

Pot ser sobra dir que podeu parlar amb qualsevol de nosaltres si ens veieu pel cole, estarem encantats de ajudar en la mesura del possible.


Com participar al projecte? Com fer-se soci?

Apuntat! Per poder portar a termini tots els projectes es important tan la aportació econòmica del socis (32€/curs) com la col·laboració de les famílies, ja sigui com membre actiu o col·laborador puntual.
Posat en contacte amb nosaltres per la via que més t’agradi de las que hem comentat i comenta’ns si vols ser membre o col·laborador puntual. Per fer-se soci, cal omplir una fulla amb les dades personals que pots trobar a la secretaría de l'escola.


I si tens qualsevol suggeriment, estarem encantats de rebre totes les aportacions per millorar.

dijous, 20 de setembre de 2018

Activitats Extraescolars AMPA


Us passem la relació d'activitats extraescolars per aquest curs (totes les activitats es faran de 17h a 18h):

ACTIVITATS PER INFANTIL (P3, P4, P5)

Streetdance: Dilluns – 16€ mes (Centre Júpiter)
    Jocsport: Dijous – 16€ (pendent de confirmar si es fa al Centre Júpiter o a l’Escola)

ACTIVITATS PRIMÀRIA (de 1r a 6è Primària)

   Zumbakids: Dimarts i/o dijous – 1 dia 16€ i 2 dies 30€ mes (Centre Jupiter)
   Streetdance: Dimecres – 16€ mes (Centre Júpiter)
   Taekwondo: Dilluns i dimecres 23€ mes (Escola) fins les 18:30.

Algunes d'aquestes activitats es faran al Centre Jupiter; vindrà un monitor a recollir als nens i nenes a l'Escola per portar-los a les seves instal·lacions i, una vegada acabada l'activitat, els pares o mares hauran de recollir els infants al Centre Júpiter.

Si esteu interessats en alguna activitat, ompliu el retallable amb l’activitat extraescolar que vulgueu i entregueu-la a la secretaria de l'Escola abans del 26 de setembre. Cal un mínim d'inscrits per realitzar les activitats. La circular per inscriure's es donarà avi las alumnes.

Si us plau, si teniu qualsevol pregunta o voleu més informació sobre qualsevol activitat, així com suggeriment per al futur, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic  ampasanfrancisco15@hotmail.com, Twitter @AMPACESanFra i al Facebook.

Gràcies i us esperem!

Reunió Ordinària AMPA

El pròxim dimecres 26 setembre a les 17,15h tindrà lloc la reunió ordinària, on parlarem de les activitats extraescolars i es confirmaran les activitats que finalment es realitzin; també mostrarem els comptes anuals de l’Associació del curs 2017/18. A més, l’AMPA necessita mares i pares interessats en formar part de l’equip. Necessitem gent amb idees noves i amb ganes de col·laborar amb nosaltres. 

Veniu a informar-vos a la reunió!