dijous, 11 d’octubre de 2018

Causa solidaria
Bones! Aquest any continuem recollint taps pel Nacho...

Col·labora amb una bona causa, el taps serveixen per recaptar fons per la investigació de la malaltia de DENT per aconseguir un medicament. 

Coneix el AMPA San Francisco

Ha començat el curs 2018-19 i estem encantats d'acompanyar als vostres fills en aquesta nova etapa. Ja han començat les extraescolars la setmana passada, però si algú està interessat, encara pot apuntar-se.

De moment us deixem un petit resum del que fem per donar suport a l'escola, com informació per les noves famílies i com recordatori per aquelles que portem algun temps:

Que fa l'AMPA?

- Us representem al consell escolar, davant la direcció del centre i a l'Ajuntament.
- Oferim activitats extraescolars exclusives per a socis: Es trien en funció de la demanda i amb l'aprovació del centre. Us animem a contactar amb nosaltres si esteu interessats en altres activitats diferents de les actuals. Si s'aconsegueix un mínim de participants, es podran proposar altres noves pel any vinent. Com ja hem comentat, aquest any són:  Streetdance infantil i primària; jocsport i zumba kids.
- Organitzem tallers infantils gratuits com els que es realitzen per la festa de la primavera o en Nadal.
- Promoció de activitats solidaries: Taps pel Nacho, Kimo-Kap, mercat de joguines de segona mà...
- Regals per Nadal per les classes d'infantil, més la aportació del page reial i el cagatió, i pels Jocs Florals de tota l'escola.
- Organització de la festa de graduació per 4º d'ESO i de la festa de final de curs.
- Intentarem promoure la implicació de les famílies en el desenvolupament del nens amb xarrades, i amb el barri, amb activitats com el Critèrium o una proposta de sopar de germanor.

Com conèixer el que fem?

A part de aquest blog, podeu seguir-nos al Facebook com grup AMPA SAN FRANCISCO i al Twitter com @AMPACESanFra o bé contactar per mail al ampasanfrancisco15@hotmail.com

Pot ser sobra dir que podeu parlar amb qualsevol de nosaltres si ens veieu pel cole, estarem encantats de ajudar en la mesura del possible.


Com participar al projecte? Com fer-se soci?

Apuntat! Per poder portar a termini tots els projectes es important tan la aportació econòmica del socis (32€/curs) com la col·laboració de les famílies, ja sigui com membre actiu o col·laborador puntual.
Posat en contacte amb nosaltres per la via que més t’agradi de las que hem comentat i comenta’ns si vols ser membre o col·laborador puntual. Per fer-se soci, cal omplir una fulla amb les dades personals que pots trobar a la secretaría de l'escola.


I si tens qualsevol suggeriment, estarem encantats de rebre totes les aportacions per millorar.

dijous, 20 de setembre de 2018

Activitats Extraescolars AMPA


Us passem la relació d'activitats extraescolars per aquest curs (totes les activitats es faran de 17h a 18h):

ACTIVITATS PER INFANTIL (P3, P4, P5)

Streetdance: Dilluns – 16€ mes (Centre Júpiter)
    Jocsport: Dijous – 16€ (pendent de confirmar si es fa al Centre Júpiter o a l’Escola)

ACTIVITATS PRIMÀRIA (de 1r a 6è Primària)

   Zumbakids: Dimarts i/o dijous – 1 dia 16€ i 2 dies 30€ mes (Centre Jupiter)
   Streetdance: Dimecres – 16€ mes (Centre Júpiter)
   Taekwondo: Dilluns i dimecres 23€ mes (Escola) fins les 18:30.

Algunes d'aquestes activitats es faran al Centre Jupiter; vindrà un monitor a recollir als nens i nenes a l'Escola per portar-los a les seves instal·lacions i, una vegada acabada l'activitat, els pares o mares hauran de recollir els infants al Centre Júpiter.

Si esteu interessats en alguna activitat, ompliu el retallable amb l’activitat extraescolar que vulgueu i entregueu-la a la secretaria de l'Escola abans del 26 de setembre. Cal un mínim d'inscrits per realitzar les activitats. La circular per inscriure's es donarà avi las alumnes.

Si us plau, si teniu qualsevol pregunta o voleu més informació sobre qualsevol activitat, així com suggeriment per al futur, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic  ampasanfrancisco15@hotmail.com, Twitter @AMPACESanFra i al Facebook.

Gràcies i us esperem!

Reunió Ordinària AMPA

El pròxim dimecres 26 setembre a les 17,15h tindrà lloc la reunió ordinària, on parlarem de les activitats extraescolars i es confirmaran les activitats que finalment es realitzin; també mostrarem els comptes anuals de l’Associació del curs 2017/18. A més, l’AMPA necessita mares i pares interessats en formar part de l’equip. Necessitem gent amb idees noves i amb ganes de col·laborar amb nosaltres. 

Veniu a informar-vos a la reunió!