divendres, 15 de febrer de 2019

Disfresses per carnaval

Benvingudes famílies!!

El CARNESTOLTES ja és aquí i des de l'AMPA us volem animar a totes les famílies a acompanyar als infants a la rua que es farà el dia 1 de març al matí. 
I per això us proposem que us apunteu al taller de disfresses per a pares, mares, avis.... que farem el dia 20 de febrer de 2019 a partir de les 17:00 de la tarda. 
L'AMPA proporcionarà tot el material perquè us feu la vostra pròpia disfressa. 
La disfressa que proposem és de Superfamílies. (Aquest taller està dirigit als pares, mares, avis, etc, que vulguin participar en la rua d'1 de març).
Per participar en aquest taller és imprescindible que ompliu les dades de la circular que vam donar i la lliureu a secretaria.dimarts, 12 de febrer de 2019

Visita Kimo-kap
      Aquest divendres vam tenir la visita de la Nuria, una dona meravellosa que dedica el seu temps i la seva habilitat amb les mans a una molt bona causa. Ella i un grup de voluntàries fan uns preciosos mocadors pel cap per a nens, nenes i adolescents amb càncer.


      Formen part d'una associació que es diu KIMO-KAP i que porten molt de temps fent uns mocadors molt pensats perquè no hi facin cap irritació als nens i amb doble cara; un costat més alegre i un altre una mica més seriós, que els nens es posen en funció del seu estat d'ànim.  
      Amb els diners recaptats al mercat de joguines vam comprar teles de diferents estampats i van quedar amb ella en qué vindria a l'escola a explicar  als nostres nens el que fan i a recollir-les. A estat una sesión molt emotiva on els nens i nenes de quart han aprés una mica més i ells s'encarregaran d'explicar-ho a la resta i entre tots faran uns dibuixos per adjuntar als mocadors (será doble regal per als nens!)Moltes gràcies Nuria!!

Si algú està interessat a col·laborar amb elles, accepten teles, fils i tot tipus de material de costura.


dilluns, 14 de gener de 2019

Ja podeu passar a cobrar la devolució de les vostres paperetes per l'administració del carrer Cantàbria cantonada amb el carrer Andrade. La pròxima vegada tindrem més sort!!

dilluns, 17 de desembre de 2018

Pagament AMPA per finestreta

Bon día!

Les famílias que pagueu el rebut de l'AMPA per finestreta, podeu passar a partir de avui dilluns 17 a fer el pagament per secretaría.

Gràcies!!

Mercat de joguines

El mercat de joguines va ser tot un éxit! 
Gràcies a la vostra col·laboració hem aconseguit recaptar 150€ que anirán íntegrament a la fundació Kimo-Kap en forma de teles i les juguines que no es van vendre han anat al CDIAP de Sant Martí.

dimecres, 28 de novembre de 2018

Mercat de joguines demá

Us recordem que demá farem el Mercat de joguines de 2a ma, de 12h a 17,30h. Els diners anirán a parar  l'Associació Kimo-kap. Re-utilitzem i ajudem.


Kimo-kap.blogspot.com

dilluns, 12 de novembre de 2018

Mercat de joguines

Com cada any, des de l'AMPA organitzem el Mercat de joguines de 2a mà. Per fer-ho possible,  necessitem la vostra col·laboració!!!!
Teniu jocs de taula, disfresses, pilotes, nines, bicicletes, trencaclosques, cotxes o altres jocs o joguines que no utilitzeu i que estiguin en bon estat???

Porteu-les a l’Escola i els hi podrem donar una segona oportunitat a través de la seva venda a preus simbòlics al Mercat de joguines!!! 
Aquest any dedicarem el que hem recollit amb la venda de joguines per col·laborar amb l’Associació Kimo-Kap, Associació que es dedica a confeccionar mocadors pels infants malalts  de càncer. Més informació:


RECOLLIDA DE JOGUINES: Del 12 al 26 de novembre. Els podreu lliurar a qualsevol membre de l’AMPA o a secretaria.
EXPOSICIÓ I VENDA: El dijous 29 de novembrea la porta de l’Escola, a partir de les 12:00 h.        

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!