dilluns, 29 d’octubre del 2018

Loteria Nadal


L'AMPA ja té el nombre de la loteria de Nadal. No el deixis escapar!!!!


33è CRITÈRIUM INTERNACIONALS DE CARRETS


Dins del marc de la Festa Major de la Verneda-Sant Martí, els Equipaments Municipals Infantils del barri, organitzen una cursa de carrets i hi volem participar amb el nostre propi carret “tunejat”. Els carrets tindran 4 portadors i un pilot. El dia de la cursa serà el 17 de Novembre de 10:30h a 13:30h a la plaça d’Els Porxos. L’AMPA us proporcionarà el material necessari per realitzar l’activitat. Hi haurà 4 categories:

- CARRO KART: On els participants tindran entre 6 i 8 anys.
- CARRO GP: On els participants tindran entre 9 i 12 anys.
- CARRO F1: On els participants tindran entre 12 i 16 anys.
- CARRO ZAS: On els participants tindran entre 17 i 100 anys.

Per l’activitat del Critèrium cal confirmar la vostra participació abans del dia 30 d’Octubre a qualsevol membre de l’AMPA o al nostre correu electrònic: ampasanfrancisco15@hotmail.com

Per a fer aquesta activitat, cal que hi hagi un mínim d’infants inscrits per cada categoria.

Al taulell de l'Escola hi haurà un full on també us podreu apuntar, si voleu participar.

Us hi esperem!!!



Capgrossos a les Festes del barri



Vols fer de Capgròs a les Festes del barri?

Doncs vine el dijous 8 de novembre a les 17h al taller de Capgrossos!!! 

Construirem el nostre propi Capgròs a partir d’una capsa de cartró i materials reciclats. L’AMPA us proporcionarà el material necessari per realitzar l’activitat. 
Animeu-vos a participar en aquesta activitat lúdica destinada tant a grans com a petits (els infants han  de venir acompanyats d’algun adult). L’activitat es realitzarà a l’aula-menjador. És una bona oportunitat per conèixer-nos més enllà de l’escola ☺

El diumenge 18 de Novembre a les 11h serà la concentració, davant del Centre cívic Sant Martí (C/ Selva de Mar, 215). La Colla de Gegants ens convida a esmorzar a tots els participants i a xocolata desfeta pels infants. A les 12h s’iniciarà la cercavila. 

Us hi esperem!!!

dijous, 11 d’octubre del 2018

Causa solidaria




Bones! Aquest any continuem recollint taps pel Nacho...

Col·labora amb una bona causa, el taps serveixen per recaptar fons per la investigació de la malaltia de DENT per aconseguir un medicament. 

Coneix el AMPA San Francisco

Ha començat el curs 2018-19 i estem encantats d'acompanyar als vostres fills en aquesta nova etapa. Ja han començat les extraescolars la setmana passada, però si algú està interessat, encara pot apuntar-se.

De moment us deixem un petit resum del que fem per donar suport a l'escola, com informació per les noves famílies i com recordatori per aquelles que portem algun temps:

Que fa l'AMPA?

- Us representem al consell escolar, davant la direcció del centre i a l'Ajuntament.
- Oferim activitats extraescolars exclusives per a socis: Es trien en funció de la demanda i amb l'aprovació del centre. Us animem a contactar amb nosaltres si esteu interessats en altres activitats diferents de les actuals. Si s'aconsegueix un mínim de participants, es podran proposar altres noves pel any vinent. Com ja hem comentat, aquest any són:  Streetdance infantil i primària; jocsport i zumba kids.
- Organitzem tallers infantils gratuits com els que es realitzen per la festa de la primavera o en Nadal.
- Promoció de activitats solidaries: Taps pel Nacho, Kimo-Kap, mercat de joguines de segona mà...
- Regals per Nadal per les classes d'infantil, més la aportació del page reial i el cagatió, i pels Jocs Florals de tota l'escola.
- Organització de la festa de graduació per 4º d'ESO i de la festa de final de curs.
- Intentarem promoure la implicació de les famílies en el desenvolupament del nens amb xarrades, i amb el barri, amb activitats com el Critèrium o una proposta de sopar de germanor.

Com conèixer el que fem?

A part de aquest blog, podeu seguir-nos al Facebook com grup AMPA SAN FRANCISCO i al Twitter com @AMPACESanFra o bé contactar per mail al ampasanfrancisco15@hotmail.com

Pot ser sobra dir que podeu parlar amb qualsevol de nosaltres si ens veieu pel cole, estarem encantats de ajudar en la mesura del possible.


Com participar al projecte? Com fer-se soci?

Apuntat! Per poder portar a termini tots els projectes es important tan la aportació econòmica del socis (32€/curs) com la col·laboració de les famílies, ja sigui com membre actiu o col·laborador puntual.
Posat en contacte amb nosaltres per la via que més t’agradi de las que hem comentat i comenta’ns si vols ser membre o col·laborador puntual. Per fer-se soci, cal omplir una fulla amb les dades personals que pots trobar a la secretaría de l'escola.


I si tens qualsevol suggeriment, estarem encantats de rebre totes les aportacions per millorar.