divendres, 15 de febrer del 2019

Disfresses per carnaval

Benvingudes famílies!!

El CARNESTOLTES ja és aquí i des de l'AMPA us volem animar a totes les famílies a acompanyar als infants a la rua que es farà el dia 1 de març al matí. 
I per això us proposem que us apunteu al taller de disfresses per a pares, mares, avis.... que farem el dia 20 de febrer de 2019 a partir de les 17:00 de la tarda. 
L'AMPA proporcionarà tot el material perquè us feu la vostra pròpia disfressa. 
La disfressa que proposem és de Superfamílies. (Aquest taller està dirigit als pares, mares, avis, etc, que vulguin participar en la rua d'1 de març).
Per participar en aquest taller és imprescindible que ompliu les dades de la circular que vam donar i la lliureu a secretaria.



dimarts, 12 de febrer del 2019

Visita Kimo-kap




      Aquest divendres vam tenir la visita de la Nuria, una dona meravellosa que dedica el seu temps i la seva habilitat amb les mans a una molt bona causa. Ella i un grup de voluntàries fan uns preciosos mocadors pel cap per a nens, nenes i adolescents amb càncer.


      Formen part d'una associació que es diu KIMO-KAP i que porten molt de temps fent uns mocadors molt pensats perquè no hi facin cap irritació als nens i amb doble cara; un costat més alegre i un altre una mica més seriós, que els nens es posen en funció del seu estat d'ànim.  
      Amb els diners recaptats al mercat de joguines vam comprar teles de diferents estampats i van quedar amb ella en qué vindria a l'escola a explicar  als nostres nens el que fan i a recollir-les. A estat una sesión molt emotiva on els nens i nenes de quart han aprés una mica més i ells s'encarregaran d'explicar-ho a la resta i entre tots faran uns dibuixos per adjuntar als mocadors (será doble regal per als nens!)



Moltes gràcies Nuria!!

Si algú està interessat a col·laborar amb elles, accepten teles, fils i tot tipus de material de costura.