divendres, 22 de novembre del 2019

BENVINGUDA AL CURS 2019/2020


Des de l’AMPA San Francisco, associació de pares i mares del centre escolar San Francisco,  us volem donar la benvinguda en aquest nou curs escolar a les famílies que us heu incorporat a l’escola per primera vegada i saludar a les que ja formàveu part.
Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre que representa als pares i mares de l’escola, amb l’ajuda de les famílies del centre. Per això és molt important comptar amb tots vosaltres i poder donar resposta a totes les necessitats dels nostres nens i nenes.
L’objectiu d’aquesta carta és recordar que el fi primordial quan es crea una AMPA és l’increment de les possibilitats de participació de les famílies per millorar col·lectivament les activitats generals del centre.
L’AMPA també és una font de canalització de les reivindicacions i inquietuds, dels problemes que poden sorgir i de la cerca de solucions, per al centre educatiu i als seus alumnes.
La junta directiva de l’AMPA treballa voluntàriament per poder organitzar tant les activitats extraescolars, com les activitats d’actes lúdic-festius.
Per això, l’AMPA pot definir-se com una plataforma oberta per la participació, que s’implica als òrgans de govern de l’escola i organitza activitats tan escolars com extraescolars, tot en benefici dels nostres infants.
I per això, us volem animar que formeu part d’aquesta associació perquè els vostres infants puguin gaudir de totes les activitats organitzades per l’AMPA.
Si voleu ser SOCIS, us informen que  la quota anual és de 32 € per família i es cobrarà mitjançant rebut bancari al mes de Desembre.
I si voleu formar part de la junta directiva de l’AMPA per ajudar, per aportar noves idees i perquè us agrada treballar en benefici dels nostres infants, no dubteu en apuntar-vos!!
El nostre canal de comunicació amb les famílies és via mail: ampasanfrancisco15@hotmail.com
També ens podeu troba a:                                                                                                 
Twitter: https//twitter.con/AFASanFrancisco

Us esperem!!                                                                 AMPA SAN FRANCISO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada